12 листопада 2019 23:13
6

Скаут "Кальяри" Великих: "У Коваленко ситуация, в которой был Бонуччи. Он решил ее с помощью психолога"

Скаут "Кальярi" Алекс Великих назвав проблему пiвзахисника "Шахтаря" Вiктора Коваленко.


– Гравець, який увесь час вважається перспективним, але час минає, а Віктору ніяк не вдається впоратись із ситуацією, коли від нього очікують великого футболу. Талант є, вік той, коли треба домінувати, але завжди щось не виходить. Можна лише побажати йому стати основним у клубі та збірній. Втрачати такого сильного півзахисника нікому б не хотілося. Думаю, основна проблема все ж у психології. Це нагадує ситуацію, у якій свого часу перебував Бонуччі, і яку він вирішив завдяки психологу
Психолог уменьшит ЧСВ?
На моє переконання, талановитість Коваленка перебільшена. Це просто роздута проахметівськими ЗМІ фігура. Коли граєш поряд з купою дійсно небезталанних бразильців, то відблиск їх майстерності і на Коваленка трохи падає. А коли він грає без бразильців, наприклад, у збірній, то його й не видно. Нічим не кращий, скажімо, від Шапаренка, Буяльського, Шепелєва, Гармаша. Але чомусь Вітю уперто й безпідставно тягнуть у збірну, якийсь неприкритий протекціонізм виходить, як це було з Тимощуком у кінці його кар'єри (і нічого, що догравав у чемпіонаті Казахстану, зате кращого бомбардира Есеолу звідти ж упритул не помічають). Недарма гострослови називають Коваленка позашлюбним сином Шевченка. Тут явно не спортивний, а фінансовий аспект задіяно.
Сховати
Ой, давайте оставим "кто должен играть" в сборной Шевченко и его штабу. По моему Шевченко и его сборная с Коваленко всем всё доказала. Даже более, в самый ответственный момент матча с Португалией, кого Шевченко выпустил на замену или Вы думаете это он сделал по звонку Павелко:)??? Шапаренко, Буяльський, Шепелєв и Гармаш даже не являются "железными" игроками основного состава 2й команды страны.
Сховати
Jew, дело в том что сборная Шевченка доказала всё без Коваленка, Шведа, Шахова, Пластуна и других игроков которые получают регулярно вызов, но особой роли в сборной не "играют", далеко не все даже в товарняках выходят. А вместо них можно было бы просматривать и других игроков.
Africanda-S, але Коваленко у збірній в цьому відборі виходив мало. І це дало результати)
Психолога рыжему надо,может пусть бабушке позаонит,она приласкает,приголубит?Тайсону вот точно надо,начнёт без бразильской бабушки реветь в голос и факи везде и всем тыкать-беды не оберёшься!