12 листопада 2019 16:19
4

Скаут: "Попов может оказаться в Италии. Супряга - перспективный форвард, но узкопрофильный"

Скаут "Кальярi" Алекс Великих назвав найбiльш перспективних українських гравцiв, якi вигравали ЧС-2019 U-19.


– Попов, Булеца, Супряга, Лунін. Але хочеться, щоб гравці вже якомога більше грали у серйозних матчах або чемпіонатах. Попов та Миколенко з Динамо – серйозні трансферні інтереси в Європі. Вважаю, за своїми характеристиками обидва можуть опинитися в Італії. Булеці, можливо, більше підходить Іспанія, або топ Нідерландів чи Бельгії – як трамплін для подальшого переходу.


Супряга – це перспективний форвард, але вузькопрофільний. У СК Дніпро-1 через постійні ігри в старті він зуміє віднайти себе, але от матчі на міжнародній арені – ті, де можна безпосередньо визначати клас і перспективність гравця – лише за молодіжну збірну. Цей нападник підходить для гри на контратаках, для відкритого чемпіонату. Умовний Аякс чи ще якийсь топ Голландії, або середняк Іспанії був би для нього суперможливістю. Але справа ще й у трансферній ціні за Супрягу – вона немаленька.


Коли говоримо про таланти збірної U-20, то окремо слід виділити Луніна. Це гравець, який ще до чемпіонату зміг не лише засвітитися в Європі, але й потрапити до великого Реала. Зрозуміло, що відразу претендувати на місце в складі було неможливо. Оренда і відсутність гарантованого місця в основі можуть негативно вплинути на психіку будь-якого гравця, насамперед молодого, та ще й голкіпера.


Але, дивлячись на технічні характеристики гравця, вік як для голкіпера, аналіз його ігор, можу сказати, що Лунін ще стане основним воротарем збірної і заграє в основі гарного європейського клубу. Всі ми бажаємо йому Реала, але якщо влітку буде зрозуміло, що місця немає, а виникне інший хороший європейський клуб, Андрієві слід звернути увагу на цю пропозицію.


Взагалі, після Пятова позиція голкіпера в українській збірній, на мій погляд, не є проблемною, бо той же Лунін і молодий Трубін, на думку багатьох європейських фахівців, – дуже перспективні. Гра Трубіна в Юнацькій ЛЧ отримує позитивні оцінки. Гадаю, у Шахтарі він залишиться надовго.

Скавутам по барабану - головне взяти гроші, а доля хлопців їх не цікавить.
Сховати
alex, не путайте скута с футбольным агентом.
скаут на контракте у клуба, а агент работает на себя.
Скаута интересует судьба игрока которого он пригласил в клуб, он за это зп получает, а вот агенту в основном лишь бы пристроить.
Якщо цих пацанів зараз відпустити, то їх більше ніхто не побачить. Хіба випливуть через деякий час в нашій другій лізі, або серед аматорів (куди збирається степаненко).
Попов, Булеца, Супряга - им в ЧУ себя для начала проявить. Как по мне, пока они в статусе подающих надежды.