11 листопада 2019 15:46

Национальная сборная Украины собралась в Киеве: пока в обойме все, кроме Зинченко

Сьогодні по обіді національна команда зібралася в центрі Києва — у готелі «Опера», в якому синьо-жовті налаштовувалися на попередню переможну для них гру — проти Португалії.


Тож зустріч із партнерами по команді мала для хлопців подвійну приємність, адже до «Опери» збірна поверталася після історичної перемоги 14 жовтня — на спільну командну вечерю.


А от для кого приємні переможні емоції в таборі головної команди країни поки що незнайомі, так це для новачка збірної Дмитра Іванісені, який з’явився у холі готелю одним із перших. Що ж, буде більше часу для адаптації — і до вимог, і до атмосфери.


Одразу після заїзду на збірників чекали обід та невеликий відпочинок.

Увечері команда проведе тренування, основною метою якого буде відновлення ігрових кондицій. Більшою мірою це стосується виконавців, які не були задіяні в останніх матчах за свої клуби або отримати мало ігрової практики.

За винятком Олександра Зінченка, який проходить курс реабілітації в Англії, усі інші футболісти, що мають ушкодження різного ступеня важкості, прибули до розташування головної команди країни — у тому числі й Жуніор Мораес, якого вчора в матчі чемпіонату України «Шахтар» — «Динамо» (1:0) винесли з поля на ношах. Накульгуючи, нападник привітався з гравцями, тренерами та персоналом синьо-жовтих.

По обіді на Мораеса та інших хлопців, в яких є питання щодо здоров’я, чекає обстеження та консультації з головним лікарем збірної України Артуром Глущенком, після чого стане зрозуміло, хто і в якому поєдинку зможе допомогти національній команді у вирішенні поточних завдань.