1 листопада 2019 23:00
2

Тренер "Альянса": "Наши фаны заслужили приезда "Динамо" или другого клуба Премьер-лиги в 1/4-й Кубка"

Футболісти «Альянсу» з Липової Долини, що на Сумщині — єдині представники другої ліги, які ще продовжують боротьбу за Кубок України.


І якщо на стартових етапах турніру суперниками підопічних Юрія Ярошенка також були друголігові команди, то в подальшій боротьбі їм довелося з’ясовувати стосунки з «Балканами» й «Гірником-Спортом», що виступають у першому дивізіоні.

— До цього історичного, без перебільшення, протистояння з «Гірником-Спортом», де визначався володар перепустки до чвертьфіналу, ми підійшли з кадровими втратами, — сказав головний тренер «Альянсу» Юрій Ярошенко, коментуючи офіційному сайту УАФ перебіг подій в останньому поєдинку. — Проте це тільки згуртувало хлопців, які не тільки відсвяткували вікторію, а й зробили це ефектно. І це незважаючи на те, що «Гірник-Спорт» очолює кваліфікований керманич, а кістяк команди складають досвідчені виконавці.

До речі, перед початком сезону клубне керівництво поставило перед нами завдання пробитися в кубковому турнірі до 1/8 фіналу. Як бачите, ми вже взяли цю висоту й крокуємо далі. Звичайно, футболістам «Альянсу» стало в пригоді те, що вони всі свої матчі проводили в Сумах, де їм була забезпечена потужна підтримка уболівальників. І, переконаний, фани заслужили, аби наступної весни до них на кубковий поєдинок приїхали київські динамівці чи якийсь інший клуб Прем’єр-ліги. Цей матч став би великою подією для мешканців усієї області! Утім, не буду загадувати, можливо, жереб вибере нам у суперники менш іменитого візаві. Тоді наші шанси пройти далі помітно зростуть.
Неее... В 1/4 порвать будочников, как тузик грелку, а с Динамо, то в финале!
Сховати
Santos, зачем нам сейчас эта будка? Переезд в Марик отбирает очень много сил. По ходу, как их тянут опять в 6-ку, нам все равно туда ехать. Пусть кто-то другой их рвет. Есть кому.