31 жовтня 2019 19:16

Президент "Ингульца": "Кого бы я хотел видеть соперником в четвертьфинале Кубка Украины? "Динамо" или "Александрию"

Футболістів «Інгульця» сміливо можна називати грозою авторитетів. Адже в останніх двох розіграшах Кубка України підопічні Сергія Лавриненка змусили достроково зійти з дистанції вже п’ятьох представників елітного дивізіону.


— Осільки ми переважали нашого останнього опонента, «Дніпро-1», за кількістю створених моментів та забили на один м’яч більше, то нашу перемогу слід визнати закономірною, — сказав президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк, коментуючи офіційному сайту УАФ перебіг подій у кубковому протистоянні. — Я не приховую, що цього сезону для нас головне — здобути путівку до Прем’єр-ліги, але тепер, пробившись до чвертьфіналу Кубку України, ми намагатимемося протриматися в турнірі якомога довше. Боротьба на кілька фронтів нас не лякає, бо в «Інгульця» — два рівноцінні склади, і кожен гравець рветься в бій.

Кого б я хотів бачити суперником у чвертьфіналі? «Динамо» або «Олександрію», бо саме в таких протистояннях переконуєшся, чого насправді варта твоя команда. А от із ким би не хотів, щоб «Інгулець» зустрівся, так це з «Альянсом». І не тому, що довелося б грати на чужому полі, просто в мене з керівництвом цього ФК вже давно склалися дружні відносини…