24 жовтня 2019 09:40
7

Игорь ЦЫГАНЫК: "Сейчас "Динамо" не хватает нормального нападающего"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках третього туру групового етапу Ліги Європи. У Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» зустрінуться «Динамо» та «Копенгаген». Наш експерт вважає, що кияни переможуть.


- «Динамо» стало дуже раціональним за Михайличенка. Зараз гра має дуже прагматичний характер. Команда не пропускає, витискає максимальний результат останнім часом. Винятком став лише матч з «Лугано».

«Динамо» буде грати на перемогу, проте футболісти розуміють, що найголовніше – не програти, щоб не відпускати «Копенгаген» і щоб суперник не почувався дуже комфортно в групі Ліги Європи.

Ризикну припустити, що «Динамо» мінімально виграє. Зараз киянам не вистачає нормального нападника. Родрігес зараз має найсильніший вигляд. Соль – це загадка для мене. Не розумію, як Фран може стати основним форвардом, який забиватиме щонайменше 10 голів за сезон. У центрі поля, здається, все злагоджено. Є певні проблеми в обороні, але Попов зіграв з «Олександрією» не безпомилково, але планово.

Якщо «Динамо» не придумає собі проблем, то має бути мінімальна перемогу українців. «Копенгаген» – домашня команда, яка краще грає на своєму стадіоні. Ось на виїзді в «Динамо» якраз будуть проблеми.

Припускаю, що у Вербича будуть можливості, щоб забити своєму колишньому клубу. Давно він не забивав переможних м’ячів.
Игорь ,что то ты не постоянный ,как моя сексуальная жизнь.
То в Динамо 3 форварда ,то не хватает.
Опять обострение ?
Игорь, месяц назад у Вас форвардом номер 1 был Беседин. Сейчас Родригес. Игорь, Вы непостоянны или признаете свою ошибку ?
У нас нет системы игры с нападающим. Цыганков хочет забивать,Вербич острый пас не отдаст, Гармаш аналогично. Сидор бьет издалека ,чаще там и добить нечего Что должен делать в такой ситуации нап ? Ждать передачи Миколенко или де Пены... Или стать Беседеным , выгрызать мяч самому
И нормального руководителя клуба
Беседин выглядит сейчас форвардом №1. И за тот объем черновой работы, который он выполняет, его стоит поблагодарить + еще стал не мало забивать. А то, что нужен настоящий форвард-бомбардир - бесспорно и очевидно.
Сховати
Beliy, Видимо смотрим разный футбол, если Беседин стал не мало забивать. В Чемпионате Украины - 5 Голов/7 Игр, Лиге Европы - 0 Голов/2 Игры. Действительно не мало 5 голов за 9 игр :)
а еще не хватает нормального защитника и полузащитника