23 жовтня 2019 13:38
1

ДЮФЛУ U-16. УФК "Днепр" - "Динамо" 4:2. Отчет о матче

У середу відбулися матчі 8-го туру вищої ліги ДЮФЛ для динамівських команд. U16 та U14 Академічні групи киян вирушили до Дніпра, де зустрілися із місцевим УФК «Дніпро».


Хлопці вікової категорії U16 (футболісти 2004-го року народження) під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза грали на штучному полі стадіону «Трудові резерви».


Гра вийшла дуже напруженою, бойовою та з великою кількістю голів. Також відзначимо велику кількість порушень правил та жовтих карток, яку отримали футболісти обох команд. По ходу зустрічі динамівці двічі пропускали першими, і двічі майже одразу їм вдавалося відігратися, але на останні два м’ячі наші хлопці відповісти не змогли, тож у підсумку поступилися.


У першому таймі кияни грали другим номером та розігрували свої контратаки, але суперник дозволяв це робити лише до певного часу. Наприкінці тайму затяжна атака дніпрян призвела до того, що Долбнєв отримав м’яч та майже з лінії штрафного майданчика пробив точно у лівий кут воріт. Але вже через хвилину підопічні Юрія Дмитруліна відновили перевагу, коли після стрімкої атаки правим флангом Царенко віддав чудову передачу на Подоляка, і той невідпорним ударом вразив ціль. З тим команди і пішли на перерву.


На початку другого тайму господарі знову вийшли уперед зусиллями Ситникова, який у штрафному майданчику обіграв нашого голкіпера та спрямував м’яч вже у порожні ворота. І знову не пройшло і двох хвилин, як наша команда відігралася, коли Бенедюк після закидання партнера до штрафного майданчика прийняв м’яч та приблизно з лівого кута воротарського майданчика пробив повз воротаря – 2:2.


Надалі забивали лише Дніпряни. Наступне взяття воріт глядачі побачили менше, ніж через десять хвилин. До нього призвела флангова подача до штрафного майданчика, де, за думкою арбітра, наш гравець обійшовся не по правилам із суперником, і призначив пенальті, який реалізував Долбнєв. А остаточний рахунок встановив Байрук на 61-й хвилині, який прекрасним дальнім ударом зі штрафного спрямував м’яч точно у дальній верхній кут воріт.


Надалі обидві команди створили достатньо небезпечних моментів біля воріт одна одної. Зокрема, вони обмінялися ударами у поперечину. Також чудовий момент, аби скоротити відставання у рахунку мав Єременко, який намагався зіграти на добиванні після подачі зі штрафного, але суперник завадив.


Останні хвилини наша команда затисла суперника біля їхніх воріт, але одного разу Слесар не зміг завдати удару, небезпечний момент виник після подачі кутового, але цього разу голкіпер зміг зреагувати. Мав нагоду Горбач після подачі від кутової позначки, але теж безрезультатно.

Тож 4:2 – перемога господарів, які у чемпіонаті ідуть без втрат, здобувши у семи матчах сім перемог.


ДЮФЛУ U16. 8-й тур


УФК «Дніпро» - «Динамо» 4:2 (1:1)


«Динамо»: Кочерга, Бенедюк, Філатов, Єременко, Чубатий, Мельниченко, Подоляк, Царенко (к), Слесар, Давлатов, Горбач.


Голи: Долбнєв (38, 57, з пен.), Ситников, (47), Байрук (61) – Подоляк (40), Бенедюк (49).

Щось в цьому році в ДЮФЛу Динамо не радує. І новий погба не тащить.
ПІсля уходу іспанці кожен рік все гірше. Іщенко нового тренера присунув і толку