22 жовтня 2019 18:00

Игорь ЦЫГАНЫК: "У арбитра были все основания поставить пенальти за подкат Попова против Безбородько"

Ведучий "Профутболу" Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" оцінив гру Дениса Попова у матчі з "Олександрією".


"Ну, стабільно. Було помітно, що це перша гра для Попова, він хвилювався. У той підкат, що він пішов проти Безбородька, там арбітр мав усі підстави, щоб поставити пенальті. Якби він поставив пенальті, то ніхто би і слова не сказав.


Попов десь хвилювався, намагався грати агресивніше. А от спокою не вистачало. Але в цілому, він нічим не гірший Кадара. Ну, нічим. Денис - футболіст, який може закривати цю позицію абсолютно спокійно, він добре грає на другому поверсі. Просто по одній грі судити дуже складно.


"Олександрія" створила достатньо багато проблем "Динамо". У захисті було грати важко. Тим більше, така несподівана зв'язка Попов - Шабанов. Але вони зіграли на своєму рівні. Попову треба рости, додавати, набиратися досвіду. Усі дані, щоб добре грати на цій позиції, у нього є. Загалом, я його дебютом задоволений", - сказав Циганик.


Додамо, що це не був дебют Попова в основній команді "Динамо", адже у квітні він зіграв з "Маріуполем". У матчі з "Олександрією" Денис вперше зіграв за київський клуб перед своїми уболівальниками.