22 жовтня 2019 12:21
1

Игорь ЦЫГАНЫК: "В дуэли "Шахтера" и загребского "Динамо" определится, кто выйдет в 1/8 финала Лиги чемпионов, а кто будет бороться за Лигу Европы с "Аталантой"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів. У Харкові на стадіоні ОСК «Металіст» зустрінуться «Шахтар» і «Динамо» Загреб. Наш експерт вважає, що «Гірники» виграють і заб’ють в обох таймах.


- У принципі, нічия влаштовує «Динамо», адже наступна гра відбудеться в Загребі. Обидві команди мають по 3 очки: виграли в «Аталанти» та програли «Манчестер Сіті». В цій дуелі визначиться, хто вийде в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, а хто буде боротися за Лігу Європи з «Аталантою», якщо італійці програють дві наступні зустрічі англійцям.

Непросто буде «Шахтарю». «Гірники» в чемпіонаті знищили «Колос» (6:0) і мають переконливий вигляд. Думаю, що гравці «Шахтаря» прекрасно розуміють, що вдома можна вирішити на 50% долю виходу до плей-оф ЛЧ.

Гра буде двосічною, адже суперник непростий. Втім, досвід донецької команди повинен зіграти свою роль. Зроблю ставку, що «Шахтар» переможе та заб’є в обох таймах.
Я не знаю почему списали Аталанту все.А если она возьмет 1 очко в двух встречах с МС и две победы добудет против ДЗ и ШД и будет 7 очков.А Шахта раскатает с хорватами две нечьи...