22 жовтня 2019 08:20

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Сейчас команда Михайличенко не так много забивает, поэтому будет минимальная победа над "Копенгагеном"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», коментатор футболу на телеканалі «2+2» і головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський дав прогноз на матч «Динамо» – «Копенгаген». Це поєдинок третього туру групового етапу Ліги Європи, який пройде 24 жовтня на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві. Наш експерт припускає, що кияни виграють, але мінімально.


- «Динамо» завжди має перемагати. Тим паче в такій групі Ліги Європи з достатньо слабкими суперниками. З іншого боку, так, як грає команда Олексія Михайличенка, попри те, що вона виграє, треба брати до уваги, що можуть виникнути проблеми, тож треба страхуватися.

Попри це, вірю в перемогу «Динамо». Втім, радше з мінімальним рахунком. У принципі, такі варіанти я вам і запропоную. Перший дуже простий – «Динамо» виграє. Інший – «Динамо» виграє з різницею в один м’яч.

Чому я вважаю, що «Динамо» переможе? Насамперед, українцям потрібно перемога, адже вони втратили очки з «Лугано». Скажете, що це був гостьовий матч, але я вважаю, що «Лугано» суттєво поступається в класі. Навіть у гостях «Динамо» мало вигравати в такого суперника, тому справді можна сказати, що очки в Швеції були втрачені, а не здобуто один пункт.

На домашньому стадіоні проти «Копенгагена» неодмінно треба вигравати. Поки що це головний суперник для динамівців, якщо поглянути в турнірну таблицю, але не треба боятися данців. Зірковий в минулому нападник Ніклас Бендтнер ще жодного м’яча не забив. Навіть у чемпіонаті Данії «Копенгаген» не виступає по-лідерськи. Більше того, нещодавно він програв «Брондбю» і поступається в боротьбі за першу сходинку «Мідтьюлланну».

Думаю, що «Динамо» впорається з таким суперником на НСК «Олімпійський». Поступово кияни знаходять свою гру, непогано граючи в захисті. Зараз команда Михайличенка не так багато забиває, тому скажу про мінімальну перемогу.

Мені здається, що матч буде схожим на поєдинок проти «Олександрії» в чемпіонаті України. Вважаю, що клас «Копенгагена» приблизно такий самий, як у «Олександрії», можливо, трішки вищий. «Динамо» має вигравати за підтримки своїх уболівальників і, скоріше за все, мінімально.