16 жовтня 2019 21:50

Букмекеры оценили шансы "Десны" завершить сезон выше "Динамо"

Чернігівська «Десна» вдало провела перші десять турів української Прем’єр-ліги, за підсумками яких має 20 очок і посідає третє місце в турнірній таблиці. Експерти вирішили спрогнозувати, чи зможуть підопічні Олександра Рябоконя завершити сезон-2019/20 вище київського «Динамо», що йде зараз на другому місці.


Футболісти «Десни» успішно виступають у нинішньому розіграші чемпіонату України і поступаються в турнірній таблиці київському «Динамо» лише за додатковими показниками.

Букмекерська контора Favbet пропонує своїм гравцям ставку на те, що чернігівська команда зможе посісти підсумкове місце в УПЛ вище підопічних Олексія Михайличенка. На цей варіант любителі ставок можуть поставити з коефіцієнтом 15,0, що відповідає майже 7 відсоткам ймовірності.

Крім того, букмекерська контора пропонує повірити в те, що «Десна» зможе фінішувати в топ-3 чемпіонату України за підсумками сезону. Такий результат оцінюється коефіцієнтом 4,75 (21%). Також є більш ймовірний варіант – чернігівська команда втримається у трійці лідерів чемпіонату України до 31 грудня 2019 року. На це можна зробити ставку з коефіцієнтом 2,0, що відповідає 50 відсоткам ймовірності.

Нагадаємо, що після десяти проведених турів «Десна» має 20 очок і займає третє місце в турнірній таблиці. Така сама кількість балів на рахунку і київського «Динамо», однак «Біло-сині» випереджають чернігівську команду за додатковими показниками.