15 жовтня 2019 13:03

Руслан СВИРИН: "Нам везет на "Олимпийском" на такие матчи с португальцами"

Журналіст Руслан Свірін на своїй сторінці у Фейсбуці відреагував на перемогу збірної України над Португалією (2:1).


"Дуже гарно завершується цей вечір! Цінність цієї перемоги над чинними чемпіонами Європи дуже велика. Португалія була лакмусовим папірцем - на що здатна сьогоднішня збірна України, призову Шевченка. Два голи у першому таймі - швидкий Яремчука і "заспокійливий" від Ярмоленка обнадійливо подіяли і на тих, хто прийшов на стадіон за перемогою, і на тих, хто подивитися на Роналду.


А цінність перемоги зросла у другому таймі, коли після "лівого" пенальті і такого самого вилучення Степаненка підопічні Андрія Шевченка продемонстрували незламний характер, у меншості. І не здалися, Португалія так і не знайшла слабини, хоч шукала сумлінно, у Роналдо і К були шанси.


І.. нам з португальцями щастить на Олімпійському на такі матчі. У 1996-му, пам'ятаю, сам побіг через щити рекламні за автором переможного м'яча Максимовим (тепер можна було б через led панелі перестрибнути, але вже доступ в ядро став суворішим). Тоді ми теж 2:1 Португалію здолали.


Але тепер перемога ключова - Україна вийшла на Євро з першого місця. Браво, Шевченко! Браво, команда! Хлопці, за вас на чемпіонаті Європи однозначно буде не соромно!" - написав Свірін.