14 жовтня 2019 15:50

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Португалия попробует доминировать на поле"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Україна — Португалія у 8-му турі кваліфікації до чемпіонату Європи-2020. На думку експерта, суперники не виявлять сильнішого.


Португалія буде явним фаворитом. Однак Україні немає що втрачати, це буде бонусна можливість посісти першу сходинку. По суті, немає різниці, на якому з перших двох місць завершити кваліфікацію, головне – вийти до фінального етапу Євро-2020. Кров з носу нам не потрібен перший рядок. Так, можливо, це престижно, проте не принципово.


Португалія також однією ногою на чемпіонаті Європи. В останніх матчах відбору можна вже грати з чемоданним настроєм і спробувати найближчий резерв. Водночас українці будуть грати на максимумі можливостей поєдинок у Києві. Це остання домашня гра у кваліфікації до Євро-2020, потрібно потішити вболівальників.


Португалія спробує домінувати на полі. Цікаво буде подивитися на тлі такого суперника на збірну України. Вірю, що команда Шевченка не програє. Намагатиметься виграти, проте найвірогіднішим результатом мені бачиться нічия. Крім того, поставлю, що обидві команди заб’ють.


Україні вистачить сил на весь матч з Португалією. Два поспіль матчі вдома, великих перельотів не було, команда встигне відновитися. До того ж проти Литви було видно, що футболісти економили енергію на наступну гру. Змінили лідерів Ярмоленка, Марлоса та Степаненка.


З точки зору психології, команда Шевченка буде грати розкутіше. Головне завдання на 99,9% вже виконане. Так, скоріше за все, ми будемо грати другим номером. Однак не забувайте, в який футбол грала збірна Фоменка. Грали, до слова, практично ті ж футболісти. Отож команда вміє діяти на контратаках.