9 жовтня 2019 15:01

Форвард "Карпат": "Большие цели требуют серьезных усилий, жертв и терпения"

Форвард львівських «Карпат» Александру Бойчук проаналізував останні матчі команди та поділився своїми враженнями від виклику до Національної збірної Молдови.


– З якими думками їдеш до розташування збірної?
– Мені завжди приємно, коли я їду до своєї збірної, думки лише позитивні та неймовірно піднесений настрій. Деколи зміна атмосфери допомагає у моральному плані.


– Ти знайомий із Семеном Альтманом?
– Особисто не довелось з ним познайомитись, проте знаю, що він дуже досвідчений фахівець. Впевнений, що ми знайдемо з ним спільну мову і я швидко адаптуюсь до його вимог.


– Як вважаєш, твій перехід до «Карпат» посприяв виклику до збірної?
– Звісно, це великий крок у моїй кар’єрі, адже український чемпіонат – дуже сильний, тому вважаю, що саме переїзд до Львова посприяв моєму виклику до збірної. Я відчуваю велику гордість, коли виходжу на футбольне поле у футболці своєї збірної. Також щасливий, що маю змогу представляти свою країну на міжнародному рівні, адже є шанс себе проявити та захистити честь своєї держави.


– Ти давно бачився із сім’єю, тож здається, зараз саме цей момент, коли є така можливість...
– Не бачились більше двох місяців. Я поспілкувався з рідними хвилин двадцять, коли приїхав у Кишинів та одразу вирушив на базу збірної. Вже після матчу проти збірної Албанії проведу вечір із сім’єю.


– Як оціниш свої виступи за львівський клуб?
– Я дуже багато працюю із максимальною самовіддачею. Потрібно лише забити свій перший м’яч у зелено-білій футболці. Великі цілі потребують серйозних зусиль, жертв та терпіння.


– Чого бракує «Карпатам» в останніх матчах?
– Вважаю, що нам насамперед не вистачає везіння та зіграності. Команда нова, багато молодих футболістів, тому нам потрібно максимально покращити взаємодію між собою, та трохи фортуни у завершальній фазі атаки.