8 жовтня 2019 18:16
23

Игорь Цыганык - о посте де Пены: "Мне странно и смешно"

Ведучий "Профутболу" Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" прокоментував пост Карлоса де Пени, де він стверджує, що пенальті у ворота "Колоса" був.


"Я бачив це фото. Мені дивно це коментувати, тому що всі бачили прекрасно, що м'яч влучив у голову футболісту "Колоса". І видавати інші думки сенсу немає. Треба просто передивитися момент.


Тому мені дивно і смішно, якщо відверто говорити про це", - заявив Циганик.

Адміни, те що ви видалили мій комент- ви кому гірше зробили? В Скиглика від цього глядачів не добавиться)) а так би може прочитав- взяв би до уваги, може би хоч манери перебивати відівчився.... як мінімум..в нього ж інтелект....
Щодо циганика, то він, мабуть хоче влізти в футболи замість Вацка, тому й паскудить Динамо, де може, щоб заробити собі бали у денісова.
Цей Вітя, чи його там, таку нісенітницю несе - "всі бачили прекрасно, що м'яч влучив у голову футболісту". А той фатболіст каже, що м'яч влучив йому в носа. А фактично навіть при повторі було видно, що м'яч перекотився через праву руку через ніс і від лівої руки змінив напрямок і вилетів за лінію воріт.
Ігор Скиглик- я перестав дивитись "Профутбол" років вже 5 тому... іза тебе, і навіть якби Лобода там гола сиділа- я б не вернувся дивитись. Бо твоє вічне скиглення, перебивання гостей, всі мають говорити так як тобі подобається... та шо там казати коли ти коментуєш матчі- я нажимаю "муте"- бо ти несеш брєд 80% часу- і псуєш перегляд футболу. Тут нижче писали про інтелект? Ну ну... інтелект... да да...
https://www.segodnya.ua/sport/chempionat_ukrainy/ubiystvennyy-lyap-protiv-selyan-video-skandalnyh-udaleniya-i-penalti-v-matche-kolos-dinamo-1341620.html
Я понимаю, что видео с канала "футбол" но 48-49 с хорошо видно. Мяч попал в лицо и улетел за лицевую.
Я тоже очень скептически отнесся к этому посту, но после сторис того же Де Пены вопрос отпал. Чистый пеналь. Тема закрыта должна быть, там самый четкий ракурс был
стільки смороду навколо того пенальті, чому ніхто не згадує як у Динамо забрали два чисті м'ячі забиті Зорі та Десні??? Можливо якби їх зарахували то ніхто би і не говорив зараз про те що Шахта уже чемпіон..
Я так понимаю, вентилятор теперь у Цыганыка.
Мне вот интересно, кто-то в обще смотрит передачи Цыганыка, кроме журналистов?
Вчера, тут на Динамомании, пытался посмотреть фрагмент "Профутбола" про Родригеса, и Цыганык задал вопрос о Коно и игре десяткой, Нагорняк спокойно пытался объяснить что Женя не хотел играть десятку, и пока Нагорняк это объяснял, истеричка Цыганык раза три своим срывающимся ором пытался прервать Нагорняка, это так противно было смотреть.
Игорь,ты после хациолы ,и Иришки Морозюк самий дивний і смішний.
А коли ти коментуєшь матчі,я плачу ..
Ти ніколи не думав ,чому твоя програма на 2+2 виходить 23.00.годині..
Тому що ти дивний і смішний ,а людям у понеділок на роботу.
Сховати
Руслан, як Ви дипломатично.
Скажіть відверто що він ідіот із ускладненнями, і це буде абсолютно справедливо.