4 жовтня 2019 19:23

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: "Дружба дружбой, а путевка в четвертьфинал Кубка - одна"

В 1/8 фіналу Кубку України жереб звів дві по-справжньому кубкові команди — «Дніпро-1» та «Інгулець». Як тут не згадати, що дніпряни два роки поспіль пробивалися до півфіналу турніру, а петровці минулого сезону лише у фіналі поступилися «Шахтарю».


- Якщо відверто, то це не найгірший для нас варіант, - сказав головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко в коментарі офіційному сайту УАФ щодо результатів жеребкування. - Адже ми могли ще на ранній стадії потрапити на когось із грандів. А так буде ще одна нагода зустрітися з футболістами «Інгульця» — нашими географічними сусідами, з якими давно підтримуємо дружні стосунки. Адже, хоча ми й виступаємо в різних лігах, часто проводимо контрольні матчі.


Але дружба дружбою, а перепустка до чвертьфіналу — одна. Отже, переконаний, буде справжня чоловіча боротьба. Нехай переможе сильніший! Тим паче, що, пробившись зовсім недавно до фіналу Кубку України, підопічні Сергія Лавриненка збагатилися цінним досвідом, у них кваліфікований склад.


Що ж до нашої команди, то клубне керівництво ще жодних завдань на кубковий турнір не ставило. Хоча, звичайно, кортить протриматися на дистанції якомога довше.