4 жовтня 2019 17:07

Уик-энд для футболистов сборной Украины: в Бельгии может произойти украинское дерби

Перед тим, як приїхати до розташування національної збірної України, якій належить провести поєдинки у відбірному турнірі Євро-2020 проти Литви (11 жовтня, Харків) та Португалії (14 жовтня, Київ), легіонери команди Андрія Шевченка, які отримали запрошення на жовтневий збір, мають вирішувати свої клубні завдання.


У суботу, 5 жовтня у рамках 8-го туру англійської Прем’єр-ліги «Вест Хем» Андрія Ярмоленка на своєму полі прийматиме «Крістал Пелас» (початок матчу — о 19.30 за київським часом).


У неділю, 6 жовтня у чемпіонаті Бельгії може відбутися справжнє дербі футболістів збірної України. «Брюгге» Едуарда Соболя чекає на гостей з «Гента» Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна (15.30).


В англійській ПЛ «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка вдома зустрінеться з «Вулверхемптоном» (16.00).


У 7-му турі італійської Серії А також може статися протистояння українських футболістів. «Аталанта» Руслана Маліновського прийматиме «Лечче» Євгена Шахова, який, як і Безус, потрапив до резервного списку Андрія Шевченка (16.00).


А в іспанській Ла Лізі ми все ще сподіваємося на дебют у новій команді воротаря «Вальядоліда» Андрія Луніна. Його команда вдома зійдеться зі столичним «Атлетико» (17.00).