3 жовтня 2019 10:50

Александр ФИЛИППОВ: "Десна" хочет порадовать болельщиков, ведь давно не выигрывала дома"

Матч проти «Маріуполя» став пам’ятним не тільки для вболівальників «Десни». Особливо він має запам’ятатися нападнику Олександру Філіппову, для якого ця гра стала 100-ою у футболці клубу з Сіверщини, а другий забитий у цьому матчі гол – 35-м за «Десну». Втім, примітною для Олександра ця гра стала ще з кількох причин…


– Матч у «Маріуполі» став для Вас визначальним відразу з кількох причин. Ви забили свої 10-й та, відразу ж, 11-й м’ячі у Прем’єр-Лізі, вийшли на друге місце у гонці бомбардирів УПЛ, та були відзначені в якості кращого гравця туру. Які відчуття?


– Звичайно, приємно. Але, в першу чергу, приємно, що достатньо впевнено перемогла команда. А цифри – другорядне. Головне – що ми перемогли й продовжуємо радувати грою та результатом як вболівальників, так й, напевно, самих себе…


– Що було головною причиною перемоги, та чи випадково, те що Ви та Дмитро Хльобас другій рік поспіль оформлюєте дублі саме у Маріуполі (у минулому сезоні гостьова зустріч з «Маріуполем» закінчилася перемогою нашого клубу 4-1, – прим.), або все ж можна сказати, що Маріуполь це – ваше місто?


– За статистикою так, можна сказати, що то наше місто (посміхається, – прим.). А що стало вирішальним?.. Думаю те, що ми заспокоїлися, взяли гру під свій контроль, реалізували ті моменти, які були та надійно зіграли біля власних воріт.


– Якій зараз настрій у колективі та на що налаштовані у грі з «Олімпіком»?


– Атмосфера після перемог завжди позитивна. На «Олімпік» чекаємо з нетерпінням, адже вже давно не вигравали вдома. Хочеться порадувати вболівальників. Донеччани – не проста команда, з новим тренером, якій прищеплює цікавий, атакувальний, комбінаційний футбол. Тому буде цікаво. Ми налаштовуємося лише на перемогу. А там… Гра покаже.