2 жовтня 2019 16:09

ДЮФЛУ U-16. "Ворскла" - "Динамо" 2:3

У середу відбулися матчі 4-го туру вищої ліги ДЮФЛ для динамівських команд.


Академічні групи киян вирушили до Полтави, де зустрілися із місцевою ДЮФШ «Ворскла». Хлопці вікової категорії U16 (футболісти 2004-го року народження) під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза грали на стадіоні «Лтава» та з перших хвилин почали пресингувати суперника. Досить скоро це призвело до взяття воріт, коли хорошу атаку точним ударом завершив Горбач, скориставшись передачею з флангу Чубатого. А згодом Дем’ян сам наважився на дальній удар метрів з 40-ка – воротар кулаками вибив м’яч з-під поперечини. Господарі ж намагалися загрожувати воротам киян після стандартних положень, але наші хлопці діяли грамотно та злагоджено.


Протягом усього тайму кияни чинили тиск на ворота суперника, небезпечні удари записали на свій рахунок Царенко, Давлатов та Слесар, але кожного разу або виручав воротар, або м’яч пролітав зовсім поруч з ціллю. Ще у кількох епізодах спроби наших гравців були заблоковані захисниками, як у моменті, коли прострілював Чубатий. Подачу з флангу на дальній стійці замикав головою Філатов – зовсім трохи вище воріт.


А за хвилину до свистка на перерву динамівці заробили пенальті після того, як у власному штрафному майданчику господарі сфолили проти . Вирок чітко реалізував Єременко, зробивши перевагу своєї команди більш впевненою.


Другий тайм активніше розпочала «Ворскла», але після кількох атак гості відсунули гру від власних воріт та знову зосередилися на володіннях полтавчан. Втім, господарям вдалося провести перспективну контратаку, у результаті якої вони відквитали один м’яч. Було помітно, що гра у нашої команди дещо розладналася, адже суперник мав ще одну хорошу нагоду відзначитися. Як виявилося пізніше, це було лише питанням часу: через хвилину помилився наш воротар Ісаченко, не сильно покотивши м’яч від воріт, його перехопив суперник та відправив у сітку. Втім і ця неприємність не засмутила наших хлопців, вони з новими силами пішли уперед і скоро відновили свою перевагу зусиллями Царенка, який чудово пробив зі штрафного. Також хороший момент мав Поліщук, але не реалізував вихід один на один із воротарем. Останні хвилини виявилися напруженими, але динамівці довели гру до логічного завершення, провівши цей час в атаці.


ДЮФЛУ U16. 4-й тур


«Ворскла» - «Динамо» – 2:3 (0:2)


«Динамо»:1. Ісаченко, 8. Бенедюк, 3. Волковицький (6. Анікеєв, 62), 2. Єременко, 17. Чубатий, 9. Ганжола, 4. Філатов (20. Білоусов, 41), 7. Слесар (22. Подоляк, 65), 5. Царенко (к) (15. Александров, 79), 10. Давлатов (21. Поліщук, 41), 11. Горбач (23. Магаляс, 79).


Голи:(47), (55) – Горбач (9), Єременко (39, з пен.), Царенко (60).