2 жовтня 2019 14:44

Тренер "Динамо" U-14 Дроценко: "Результат есть, но игра могла быть лучше"

Наставник «Динамо» U14 Олексій Дроценко підвів підсумки гри команди із полтавською «Ворсклою», у якому динамівці святкували перемогу з рахунком 3:0:


- Хоча ми і перемогли, не все вийшло сьогодні, зокрема, був високий процент брака при передачах. А моментів у нас було набагато більше, ніж у соуперника, але не усі з них ми реалізували. Начебто результат є, але гра має бути кращою. І я, і хлопці, розуміємо, що ми це можемо. Словом, потрібно розібрати цю гру, прибрати негатив, залишити лише позитив і рухатися далі. Розберемо як помилки, так і хороші моменти та комбінації, які нам вдавалося проводити та стандарти, які неж непогано виходили


Що стосується самої гри, на перший тайм ми ставили завдання пресингувати, і це нам вдавалося. Плюс швидко переходили із оборони в атаку, у результаті чого вже на 1-й хвилині забили швидкий м’яч, коли спіймали «Ворсклу» на контратаці, вибігли до воріт та забили. Через короткий проміжок часу відзначилися вдруге після стандарта. Ми їх награємо на тренуваннях, тому радий, що втілили і у грі. Мабуть, ці два швидкі м’ячі трохи розслабили хлопців, які дещо зменшили оберти. А нам хотілося, щоб вони продовжували грати так, як почали, та виконували поставлені вимоги.


У другому таймі за рахунку 3:0 ми провели заміни, даючи можливість зіграти усім. Хотів, щоб усі хлопці грали з бажанням, відчували, що вони знаходятьсяу колективі, що ми на них усіх розраховуємо.


Загалом, моментами гра була хорошою, а моментами – не зовсім. Можливо, позначилося вологе натуральне поле. Повторюся, хотілося б менше брака та швидше приймати правильні рішення.


Також відзначу, що ми дали пограти усім хлопцям – комусь більше, комусь – менше. З хорошим настроєм їхатимемо додому.