2 жовтня 2019 14:25

ДЮФЛУ U-14. "Ворскла" - "Динамо" 0:3

У 4-му турі вищої ліги ДЮФЛ наймолодші динамівці вікової категорії U14 (футболісти 2006-го року народження) на виїзді помірялися силами із однолітками з ДЮФШ «Ворскла».


Під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередніченка динамівці розпочали гру активно і першу ж свою атаку завершили взяттям воріт. Пономаренко промчався лівим флангом, випередив захисника, прокинув собі м’яч на хід та з лініїштрафного майданчика відправив його точно у дальній кут. Після цього господарі почалидіяти уважніше, проте кияни обертів не збавили, а продовжили накочувати свої атаки на ворота суперника. У підсумку після подачі кутового Кусий найкраще розібрався у штрафному майданчику та головою срямував м’яч у сітку, подвоївши рахунок. Також хороший момент був у Пашка, Осипенко влучив у сітку з зовнішнього боку, а після удару Каліна воротар «Ворскли» у стрибку витягнув м’яч з-під самісінької поперечини.


Словом, перевага нашої команди виглядала беззаперечною: динамівці добре контролювали м’яч, вдало грали на підборі, перехоплювали сферу та не давали можливості господарям проводити контратаки. Часом не вистачало точності при передачах, але це було не критично. Натомість самі не відходили від воріт полтавчан, не даючи захисту розслабитися ні на хвилину. Хороший удар вийшов у Пашка, але в останній момент захисник вибив м’яч на кутовий.


У другому таймі малюнок гри майже не змінився. Динамівці більшість часу проводили на половині поля суперника. Добре подаав Пашко з лівого флангу, але Пономаренко не зміг, як слід, замкнути. Те, що не вдавалося партнерам, вийшло у Осипенка. Галич чудовим пасом знайшов його у центрі штрафного майданчика, Кирило розвернувся та з центра вразив ворота. Згодом добре протрілював з флангу Задорожний, на перспективній позиції опинявся Пашко, але нашим гравцям не вистачало зовсім трішки. В одному з моментів, здавалося, арбітр мав призначати пенальті після того, як наш гравець опинився на газоні, але його свисток промовчав. Ще один хороший момент був у Білоусова, але виручив воротар, вибивши м’яч з-під поперечини.


Тож у підсумку 3:0 – впевнена перемога «Динамо» U14.


ДЮФЛУ U14. 4-й тур

«Ворскла» - «Динамо» – 0:3 (0:2)


«Ворскла» (стартовий склад): 12. Кіблицький, 2. Міщенко, 5. Медведєв, 4. Крохмаль, 9. Голобородько, 6. Зенов, 7. Чепа, 8. Стріляний, 17. Скляров, 10. Кухта, 11. Григоров.


«Динамо»: 1. Суркіс (1. Микитенко, 52), 3. Кузьменко (22. Петришин, 55), 17. Нестеренко, 5. Галич, 23. Бельчиков (9. Задорожний, 49), 4. Кусий (14. Іщенко, 50), 8. Подейко (18. Захарченко, 36), 7. Осипенко (6. Білоусов, 52), 19. Пашко, 24. Калін, 11. Пономаренко (13. Тітов, 55).


Голи: Пономаренко (1), Кусий (13), Осипенко (49).