1 жовтня 2019 20:52
3

Ультрас "Динамо": "Мы - патриоты своей страны, но на данный момент мы игнорируем матчи сборной"

Ультрас київського "Динамо" на своїх сторінках у соціальних мережах виступили з офіційною заявою щодо підтримки національної збірної України.


"Так як нас тероризують численними питаннями з приводу квитків на збірну, пишемо один раз і для всіх: White Boys Club НЕ БУДЕ організовувати фанатський сектор на матчі Україна - Португалія 14-го жовтня і НЕ БУДЕ займатись продажем квитків на цю гру. Причини цьому всім відомі, але якщо в двох словах:


1. Вже більше 5 років ми не займаємось організацією сектору в Києві. Ми - патріоти своєї країни, але на даний момент ми ігноруємо матчі збірної з кількох причин. Ми не згодні як з політикою натуралізації гравців, так і з тим, що на керівних посадах федерації продовжують працювати корупціонери та люди, які свого часу намагались знищити наш фанатський рух.


2. Ми не згодні з політикою продажу квитків по паспортах, адже на даний момент це є незаконним. І не готові іти на компроміс, як це роблять фанати в інших містах. Коли завдяки кулуарним домовленостям люди отримують квитки на фанатський сектор без перевірки паспортів в обмін на замовчування цієї проблеми.


3. Створені псевдо-фанатські організації під керівництвом федерації перетворили підтримку збірної України на дуже печальне явище, яке не має нічого спільного з фанатською субкультурою. І ми не маємо бажання ділити сектор разом з цими людьми.


Озвучена позиція є позицією фанатських колективів трибуни WBC. При цьому ми не забороняємо людям з нашої трибуни відвідувати домашні матчі збірної і пробивати виїзди, якщо вони подорожують на гру своїми силами, а не на транспорті, організованому федерацією чи її спонсорами..." - йдеться у повідомленні

"баба з возу, кому то легче"
Уважаю людей имеющих имеющих свою правдивую точку зрения.
respect