29 вересня 2019 11:38

Владимир МАЗЯР: "Пытаемся переучить бразильцев играть в более комбинационный футбол"

Головний тренер ПФК «Львів» Володимир Мазяр резюмував в поразку «синьо-золотих левів» у матчі 9-го туру чемпіонату України серед команд Favbet Ліги сезону 2019/2020 років.


«До 30-ї хвилини, поки ми були свіжими, був хороший футбол у нашому виконанні. Потім ми десь підсіли і пропустили гол, який, можна сказати, стався з нічого. Маємо те, що маємо. Другий гол – то вже був «ва-банк». Ми пішли великими силами і мали момент, щоб зрівняти рахунок. Якщо згадувати саму гру, то ми заслуговували кращої долі.

Бразильці сьогодні віддавалися грі. Намагаємося перевчити грати їх у більш комбінаційний футбол, більше працювати без м’яча. Для них це трішки важко. Вони – досить молоді, їм по 20-21 роки.

Ну і основне – кадрові питання. Алваро, Шина, Гончар плюс Приймак пропускали гру. Це для нас великі втрати. Ви бачили, що у нас хлопці з дубля сиділи на заміні.

Але говорити про те, що нас сьогодні обіграли… По рахунку – так. По грі – не особливо вільно себе почувала «Олександрія». Було у них теж переживання за результат», – зазначив на післяматчевій прес-конференції наставник «Львова».