23 вересня 2019 12:54

Уик-энд для футболистов сборной Украины: результативные действия Яремчука, Ярмоленко, Цыганкова, Миколенко и Буяльского

Минулий вік-енд виявився дуже результативним для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко вже запросив на жовтневі поєдинки відбору до Євро-2020 проти Литви (11 жовтня, Харків) та Португалії (14 жовтня, Київ).


У 6-му турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Хем» Андрія Ярмоленка на власному полі переміг «Манчестер Юнайтед» (2:0), а наш футболіст відзначився забитим м’ячем.


«Аталанта» Руслана Маліновського, який уперше з’явився у складі бергамців із перших хвилин, приймала в матчі італійської Серії А «Фіорентину» і здобула вольову нічию — 2:2.


У 8-му турі української Прем’єр-ліги «Шахтар» завдяки єдиному м’ячу Марлоса на виїзді здолав «Десну» (1:0). У цій грі, окрім її героя, Луіш Каштру задіяв ще сімох збірників: Андрія Пятова, Сергія Болбата, Сергія Кривцова, Миколу Матвієнка, Тараса Степаненка, Жуніора Мораеса та Євгена Коноплянку.


Надупевнену перемогу в Полтаві над «Ворсклою» здобуло київське «Динамо» — 5:0. Гол і два результативні паси — на рахунку Віктора Циганкова, два асисти зробив Віталій Миколенко й один — Віталій Буяльський. Окрім них, у складі переможців зіграли футболісти збірної України Микита Бурда та Олександр Караваєв.


У 8-му турі чемпіонату Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя на власному полі обіграв «Андерлехт» (2:1), а «Гент» Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна на виїзді зіграв унічию із «Зюльте-Варегемом» (2:2). Нападник збірної України записав на свій рахунок два забиті м’ячі (один — із пенальті).