22 вересня 2019 12:58
1

Ведущий шоу "Трендец" порекомендовал спортдиру "МанСити" украинских футболистов

Ведущий шоу "ТРЕНДЕЦ" Дмитрий Поворознюк рассказал, как порекомендовал спортивному директору "Манчестер Сити" Чики Бегиристайну украинских футболистов.


- Зустрілися ми якось з Чікі Бігірістайном, спортдиректором МанСіті.

І він такий: - «Дімонич, важко зараз з трансферами, менше ніж на сотку нікого не купиш. А за Кімміха, ван Дейка і Неймара мінімум 300 хочуть. Шейхи починають сивіти.

- Розумію вас, Чікі. Важко вам.

- Може є у вас парочка хороших пацанів з України для нас? Зіна просто монстр. Брали безкоштовно, а тепер Наполі і Вулвс тридцятку дають за нього. Аж смішно. Копійки.

- Чікі, ось парочка наших. І класні, і недорого.

1 Роман Яремчук - український Левандовський.

2 Виталий Миколенко - цей взагалі ніколи не зупиняється. Біжить навіть коли спить.

3 Олександр Андрієвський - ви ж хотіли Жоржиньйо? Ну ось.

4 Олександр Караваев - у вас багато травм. Саня скрізь може.

5 Андрій Пятов - навіть Гвардіола каже, що він найкращий.

6 Денис Попов - в центрі захисту у вас завжди проблеми. Цей навіть з порваними зв‘язками грає.

7 Роман Безус - в роздягальні має бути добряк, якого всі люблять.

- А Михайло Мудрик?

- Однозначно. Навіть Ярмола підтвердить.

- Дякую, Дімич. Пішов дивитися новий випуск на Трендец. Підписочка, колокольчик - все вже зроблено.

- Браво, Чікі. Good Luck.


Посмотреть эту публикацию в Instagram
Зустрілися ми якось з Чікі Бігірістайном, спортдиректором МанСіті☝️ І він такий: - «Дімонич, важко зараз з трансферами, менше ніж на сотку нікого не купиш. А за Кімміха, ван Дейка і Неймара мінімум 300 хочуть Шейхи починають сивіти. - Розумію вас, Чікі. Важко вам - Може є у вас парочка хороших пацанів з України для нас? Зіна просто монстр брали безкоштовно, а тепер Наполі і Вулвс тридцятку дають за нього. Аж смішно. Копійки. - Чікі, ось парочка наших. І класні, і недорого @r.yaremchuk - український Левандовський @mikola_16 - цей взагалі ніколи не зупиняється. Біжить навіть коли спить @andriievskyi - ви ж хотіли Жоржиньйо? Ну ось @karavaievaleksandr - у вас багато травм. Саня скрізь може@piat30 - навіть Гвардіола каже, що він найкращий @popov19 - в центрі захисту у вас завжди проблеми. Цей навіть з порваними зв‘язками грає @romabezus - в роздягальні має бути добряк, якого всі люблять - А @mmudryk10 - Однозначно. Навіть Ярмола підтвердить - Дякую, Дімич Пішов дивитися новий випуск на @trendets.ua підписочка, колокольчик - все вже зроблено - Браво, Чікі Good Luck . #trendets #трендець #трендец #дмитроповорознюк #мансіті #мансити
Публикация от Povoroznyuk Dmytro (@povoroznyuk_dmytro)
Зразу ясно, що пі....ж, здався їм Пятов кривоногий, Безус, Андрієвський, Караваєв узагалі фейспалм у цьому списку. Підлизав усім гостям програми, шлю..а