21 вересня 2019 11:29
8

Игорь ЦЫГАНЫК: "Рискну предположить, что "Шахтер" впервые потеряет очки в чемпионате"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках восьмого туру української Прем’єр-ліги. У Чернігові на стадіоні імені Ю. Гагаріна зустрінуться «Десна» та «Шахтар». Наш експерт вважає, що «Гірники» вперше втратять очки в першості.


- Узагалі дуже цікавий матч. У Чернігові всім суперника грати непросто. Наскільки знаю, там дуже хороша публіка, багато вболівальників, які приходять на стадіон і підтримують своїх улюбленців. Перед грою буде достатньо великий ажіотаж, адже «Десна» зараз посідає друге місце в турнірній таблиці.

Команда Рябоконя перемогла «Динамо» та цілеспрямовано готувалася до зустрічі з «Шахтарем». «Гірників» дуже сильно повозив «Манчестер Сіті» в Лізі чемпіонів. Цікаво, в якому стані вони приїдуть в Чернігів.

Ризикну припустити, що «Шахтар» уперше загубить очки в чемпіонаті та не зможе виграти. До того ж обидві команди заб’ють.
Зараз якщо кроти й втратять десь залікові бали, то не тому, що хтось може їх переграти.
Нам это особо не поможет. Морально. А стратегически чудо-игра в остальных матчах динамо
некоторым могу напомнить,прошлая встреча шахтера в чернигове,началась с незащитанным чистым голом в ворота шахтера,при таком раскладе,шансов действительно нет((((
Цыганыка слишком много,то он рискует предположить что Динамо с Мальме в 2 напа сыграет,теперь шахта потеряет очки.Видимо действительно спец.
После провала в ЛЧ, кроты обязательно оторвутся на УПЛ, Десна - без шансов.
На фоне некакого Динамо, Десна смотрелась не очень.Шахтер победит.Имхо конечно.
не думаю.
Десна не показує видовищного футболу, місце Десни це не більше як випадковість, впевнений,що Шахтар не буде мати проблем,але дуже хотів би помилитися!