21 вересня 2019 08:04

Игорь ЦЫГАНЫК: "Динамо" нужно понимать, что каждый матч придется тяжело работать на футбольном поле"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках восьмого туру української Прем’єр-ліги. У Полтаві на стадіоні імені О. Бутовського зустрінуться «Ворскла» та «Динамо». Наш експерт вважає, що команда Михайличенка пропустить, але виграє.


- Ви знаєте, після єврокубків командам дуже важко грати в національних чемпіонатах. Особливо після такого емоційного матчу Ліги Європи, як проти «Мальме». Емоційного не в плані яскравого результату, а в плані напруженості. Лише під завісу зустрічі вдалося забити переможний гол Буяльському.

1:0, мінімальна перемога, але не можна сказати, що вона була переконливою. «Динамо» потрібно розуміти, що кожного матчу доведеться важко працювати на футбольному полі для того, щоб досягати максимального результату.

Сама по собі «Ворскла» мені подобається на старті чемпіонату. Думаю, те місце, яке займають полтавці, не відповідає тому рівню, який показує команда. Колектив Косовського демонструє дуже агресивний, атакувальний і цікавий футбол. У більшості матчів просто не щастило.

Ризикну припустити, що в цьому матчі будуть забиті м’ячі з боку обох команд, однак переможе «Динамо». Навіть наважуся передбачити фінальний рахунок – 2:1 на користь киян.