20 вересня 2019 11:05
5

Тарас СТЕПАНЕНКО: "Дети не понимают украинский. Настаиваю, чтобы они читали и разговаривали на нем"

Полузащитник «Шахтера» Тарас Степаненко заявил, что его дети не понимают украинский язык, но он настаивает на его изучении.


«Был в кинотеатре на мультфильме «Король и лев» и переводил детям с украинского на русский. У нас русскоязычная семья, поэтому сказал жене, чтобы все репетиторы, которые к нам приходят, разговаривали с детьми на украинском.


Меня вырастили в русскоязычной семье, в школе и в университете все было русскоязычное, поэтому так сложилось. Понимаю украинский и могу разговаривать. Может, не прямо так, чтобы язык лился. А дети не понимают. Подходит время школы, и я настаиваю, чтобы они читали и разговаривали на украинском», — сказал Степаненко.

Тільки манкурти з рідної мови перекладають на ворожу! Ти почни в першу чергу розмовляти в побуті і в родині українською мовою, бо діти беруть приклад безпосередньо з батьків.
Хоч і кріт, але в плані турботи про дітей та їх перспектив - респект. Дивне тут інше: діти у дошкільному віці мови вивчають дуже легко і непомітно для себе. Відвези дітей в село на все літо, до вересня будуть все по-українськи розуміти.
Сховати
Africanda-S, расслабьтесь, воно пиздить ) і воно не кріт, воно сепар
Africanda-S, у Запорізькій області і в селах мова більш російська.
Сховати
Kikotilla, так, так ) а ще не дуже розмовляють в Одесі, Харкові, Дніпрі, Миколаїві ))) яке це має відношення до сепарів яким є степаненка? в нього ж навіть прізвище українське