18 вересня 2019 14:45

Сергей БЕЖЕНАР: "Несмотря на разницу в возрасте, ребята вышли на поле, как единое целое"

Наставник «Динамо» U17 Сергій Беженар підвів підсумки виїзного поєдинку із «Дніпром»:


- «Дніпро» - хороша команда і серйозний суперник, який грає у футбол, ми з ними завжди важко грали. І сьогодні на своєму полі вони доставили нам дуже багато неприємностей і створили досить багато моментів біля наших воріт. Але добре, на високому рівні зіграв наш воротар Денис Ігнатенко, за що йому велика подяка. Та й інші хлопці старалися, хотіли відвезти три очки з Дніпра.


- Сьогодні ви грали дещо ослабленим складом?

- Деякі хлопці захворіли, у інших - травми. Хотів би подякувати трьом футболістам 2004-го року народження, яких ми задіяли в грі. Вони поставилися з розумінням, старалися і допомогли нам, тому і вдалося досягти результату. Сьогодні хлопці вийшли на поле, як єдине ціле, як команда «Динамо», незважаючи на різницю у віці, і відіграли, як годиться. Після гри похвалив їх.


- У команді є нові прізвища, як новачки освоюються і звикають до ваших вимог?

- Ми ними задоволені в тому, що стосується ставлення, але вони тільки нещодавно влилися в колектив і, можливо, ще не до кінця розуміють наші вимоги, хоча стараються, освоюються. Думаю, пройде ще зовсім небагато часу, і вони звикнуть і вивчать всі особливості.