16 вересня 2019 23:17

"Карпаты" дали мне все, а я им ничего". Пидкивка выразил удовлетворение от возвращения в родной клуб

Голкіпер «зелено-білих» поділився своїми враженнями з Інформаційним центром клубу після переможного матчу з «Ворсклою» та розповів, як почувається після повернення до рідної команди.


– Ти дуже вдало зіграв проти «Ворскли», впевнено діяв на виходах та здійснив кілька сейвів. Які враження та емоції після цього поєдинку?
– Емоції виключно позитивні, адже давно не перемагали у Львові, тому дуже хотіли порадувати своїх відданих вболівальників хорошою грою та вдалим результатом. Незважаючи на те, що перший тайм ми програли, у роздягальні ми з хлопцями поговорили, отримали настанови від тренерів, тож була впевненість, що ми точно не програємо у цьому матчі.


– Багато новачків прийшло у літнє міжсезоння, вже всі звикли один до одного?
– Так, у нас дуже дружня атмосфера в команді. Оскільки вже минуло доволі багато часу, то всі адаптувалися, тому розуміємо один одного чудово.


– Ти щасливий повернутись до Львова та до рідних «Карпат»?
– Безумовно! Адже деколи навіть було відчуття, що я неправильно вчинив, перейшовши свого часу до київського «Арсенала». Тому що «Карпати» – моя рідна команда, вона мені дала все, а я їй на той час – нічого. Тому дуже задоволений і вдвічі вмотивований після повернення додому.


– Під час паузи через матчі збірних ти проводив тренування з новим тренером воротарів Станіславом Тищенком, які враження від роботи?
– Дуже хороша та позитивна людина, мені до вподоби його тренування.


– Легко знаходиш спільну мову з легіонерами в команді?
– В нас з цим проблем немає, адже повторюсь, що в нас дуже дружній колектив, тому таке враження, що ми вже давно граємо один з одним.