6 вересня 2019 10:09

Богдан ЛЕДНЕВ: "В матче с финнами нужно быть внимательными во время стандартных положений"

Півзахисник «Зорі» й молодіжної збірної України Богдан Лєднєв сподівається, що вболівальники заповнять трибуни «Славутич-Арени» на поєдинку з командою Фінляндії.


Матчем проти команди Фінляндії в Запоріжжі молодіжна збірна України починає свій шлях у відбірному турнірі Євро-2021 (U-21). А напередодні півзахисник синьо-жовтих Богдан Лєднєв відповів на запитання офіційного сайту УАФ.


— Богдане, молодіжна збірна України завершує підготовку до матчу відбору чемпіонату Європи проти команди Фінляндії. Мотивація зашкалює?


— Звичайно. Це стартовий поєдинок турніру, тому перемогти в ньому дуже хочеться. Постараємося проявити свої найкращі якості й порадувати наших уболівальників, які, сподіваюся, заповнять «Славутич-Арену».


— Виліт «Зорі» з Ліги Європи не позначиться на твоєму настрої?


— У жодному разі. Коли приїжджаєш до збірної, клубні справи відходять на другий план. Зараз усі думки — про команду Фінляндії й про те, як заробити в цьому матчі три очки.


— На чому було зроблено акцент під час підготовки до поєдинку?


— У нас було багато тактичних занять, ми відпрацьовували стандартні положення, розбирали суперника. Наставники розповіли нам про слабкі й сильні сторони фінів і пояснили, як краще зіграти, щоб не було проблем.


— Що скажеш про збірну Фінляндії?


— Це атлетична команда з високорослими футболістами у складі. Потрібно бути дуже уважними під час стандартних положень біля наших воріт.


— Окрім перемоги, ні про який інший результат не може бути й мови?


— Безумовно. Адже ми гратимемо вдома, тому віддача в нашої команди буде відповідною.