4 вересня 2019 09:32

Рахмиль СУРКИС: "Счастлив, что дожил до 70-летия сына"

4-го вересня 70-річний ювілей відзначає Григорій Суркіс.


З цією прекрасною і почесною датою його вітає батько Рахміль Давидович Суркіс:


- Насамперед від щирого серця хочу побажати Григорію міцного здоров'я, а також щасливого і радісного довголіття, успіхів у всіх починаннях, нехай збувається все, що він задумав і запланував. Сподіваюся, усі ці побажання здійсняться і все буде добре.


Напередодні його ювілею в мене радісний, святковий настрій, та й хіба може бути інакше? Те, що я дожив до 70-річчя старшого сина, - для мене велика подія. Я дуже щасливий, що дочекався цього моменту і можу розділити це свято з ним. Порівняно з моїм віком, син просто підліток (посміхається) - він молодший за мене на 30 років.


Звичайно, з цього приводу буде сімейне свято, такі події у нас зазвичай проходять із великою кількістю гостей і в приємній атмосфері. Так було завжди, навіть у важкі часи: якщо дістали напівживий оселедець - уже збиралася компанія, а якщо ще й палку ковбаси - це вже було велике свято з гостями (посміхається). Ми так звикли, тому й сьогодні не станемо робити виняток - святкова атмосфера в родині вже є. Взагалі у нас вся сім'я складається з оптимістів, тому ми любимо відзначати свята та збиратися родиною і близьким колом друзів разом.