29 серпня 2019 09:17
1

Игорь ЦЫГАНЫК: "Рискну предположить, что "Заря" отметится по крайней мере дважды, а один из голов будет в активе Назария Русина"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи. У Запоріжжі на стадіоні «Славутич-Арена» зустрінуться «Зоря» та «Еспаньйол». Наш експерт вважає, що луганці заб’ють два м’ячі.


- Я вірю в те, що буде бій в Запоріжжі. Чомусь віриться, що «Зоря» зможе забити двічі в ворота «Еспаньолу». Однак я не впевнений, що луганці не пропустять. Переконаний, що завзятість цієї молодої команди дозволить створити достатньо моментів.

За спиною вже нічого немає. Цей матч може все вирішити. Скрипник ризикне. Думаю, що українці будуть бігти вперед і атакувати дуже агресивно. Якщо не пропустять контратаки, все може скластися успішно.

«Зоря» може зіграти весь матч на рівні першого тайму в Барселоні. Втім, може не вистачити сил на всю гру в такому ритмі, як це було в першій зустрічі.

Ризикну припустити, що «Зоря» відзначиться принаймні двічі, а один з голів буде в активі Назарія Русина.
Ріскну преположить, що цей нострадамус-Циганик зі своїми гаданнями та чутками нічого не вгадує. Завжди все навпаки.
Хоча я хотів би щоб він був правий і матч закінився з рахунком 2:0.
Але теперішні укр.тренери слабі тактично.