28 серпня 2019 16:34

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "От Русина будет идти основная угроза воротам "Эспаньола"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ», коментатор футболу на телеканалі «2+2» і головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський записав відео з прогнозом на матч «Зоря» – «Еспаньйол». Це поєдинок-відповідь на стадії плей-оф кваліфікації Ліги Європи, який пройде 29 серпня на стадіоні «Славутич-Арена» в Запоріжжі. Наш експерт припускає, що українці будуть ближчими до перемоги.


Друзі, з вами Олександр Золотогорський, головний редактор FootballHub і коментатор каналу «2+2». Спеціально для «Рейтингу Букмекерів» говоримо про найважливіший матч цього тижня – гра-відповідь «Зоря» – «Еспаньйол».


У першому матчі луганці програли 1:3 в Барселоні, і тепер мають дуже складне завдання, щоб пробитися в груповий етап Ліги Європи. Треба вигравати принаймні з рахунком 2:0. Звичайно, це буде дуже важко. Це здається майже неймовірним. Однак «Зоря» вміє робити дива. Ми дуже часто про це говоримо.


Останній матч проти «Карпат» вийшов досить непоганим. «Зоря» на класі здобула перемогу 1:0 в Львові. У футболістів хороший настрій перед «Еспаньйолом». Я був на цьому матчі, коментував гру та мав можливість побачити чудову атмосферу в команді Віктора Скрипника.


Дуже мені сподобався проти «Карпат» Русин. Назарій не забив, але дуже старався, щохвилини шукав свій момент, відкривався і пресингував захисників. Видно, що він дуже хоче грати у футбол і забивати. Впевнений, що після дискваліфікації на перший матч з «Еспаньйолом» Скрипник довірятиме Русину. Думаю, що саме від нього йтиме найбільше загроза для воріт іспанців.


Звичайно, що «Зоря» відкриватиметься. Скрипник у принципі прагне побудувати більш-менш атакувальну команду. Тренер постійно говорить про те, що хоче бачити кращу гру в останній третині поля, завжди звертає увагу на гру нападу. І це саме та гра, де необхідно атакувати та забивати.


Вірю в диво, яке може створити «Зоря». Зроблю такий прогноз: «Зоря» принаймні не програє. Якщо ви хочете вибрати якийсь варіант на цей поєдинок, то пропоную взяти перемогу «Зорі» з форою (0).