28 серпня 2019 14:41

Юрий ВИРТ: "Непросто сыграть четыре матча за 12 дней"

Головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Вірт прокоментував гру, в якій його команда поступилася львівському "Руху" і припинила боротьбу за Кубок України:


- Дуже важка гра. Грали проти дуже хорошої команди. Я щойно в роздягальні подякував усім футболістам. Без виключення. Тому що, ви маєте нас зрозуміти - ми зіграли чотири матчі за дванадцять днів. Я боявся, що нас функціонально не вистачить на всю гру. Але, ви бачили, ми до останньої хвилини йшли вперед і атакували.


Так, на перших хвилинах не розібралися і пропустили два голи. Програли силову боротьбу і підбори. Саме тому і пропустили. Про це я говорив на передматчевій установці: буде багато боротьби, яку потрібно вигравати, вигравати підбори. Ми програли супернику в цьому компоненті.


Потім відступати було нікуди. Увімкнулися. Забили гол і створювали ще гольові моменти. Тиснули. Але поступилися. Дякую усім футболістам. Бо це реально непросто: зіграти таку кількість матчів за такий проміжок часу. В нас практично відсутня ротація. Ми маємо 14 футболістів і ніким реально освіжити гру. Хоча ми й намагаємося. Вважаю, що сьогодні ми не заслужили на поразку.