27 серпня 2019 20:39
2

Источник: "Шахтер" не снизит финансовые требования по Тайсону

Ігор Циганик в ефірі програми #ЦиганикLIVE розповів чи перейде Тайсон до італійської Роми.


Я вам чесно скажу. 30 мільйонів євро Рома навряд чи заплатить за Тайсона. Рома вміє рахувати гроші. Вони збираються нападника купити за 12-14 мільйонів євро. Платити 30 мільйонів за 31-річного Тайсона – занадто багато.


Якщо за нього заплатять 30 мільйонів, я буду вважати, що це виключно трансфер Фонсеки, який хоче грати зі зручними для себе футболістами. Чи погодиться Шахтар на меншу суму? Сумніваюсь. Не думаю, що Шахтар знизить свої вимоги, бо Тайсон для Шахтаря – ключова фігура. Це людина, яка робить результат. Буває, що іноді віддаєш одного футболіста – і все. Я розумію, що в разі втрати Тайсона у Шахтаря будуть великі проблеми в організації гри.

раніше було більш влучне словосполучення, як за формою, так й змістом - фінансовий "апетит"!
Так, що, "вимоги" Палкін (Ахметов) може висувати лише своїм підлеглим, ажніяк не Ромі.
Цікава колізія вимальовується. Продавати Тайсона потрібно зараз, через рік, коли йому буде 32 і його швидкісні якості неминуче почнуть знижуватися, ціна помітно впаде. Тайсон сам розуміє, що грати йому залишилось небагато і рветься наостанок спробувати себе у класному європейському чемпіонаті і клубі, щоб було що згадати на старості. Якщо ж Шахтар упреться і не продасть Тайсона зараз, той демонстративно почне філонити, бо це ж бразилець, така у них "ранімая" натура! Тому запасаємося попкорном і спостерігаємо, чим все це закінчиться.