23 серпня 2019 22:51

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: "Отсутствие Кравченко? Мы играли без него длительное время, поэтому особенно привыкать не придется"

Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко відповів на запитання журналістів на відкритому тренуванні перед матчем проти ПФК «Львів»:


- Дмитро Станіславович, найближчі два матчі команді доведеться грати без Сергія Кравченка. Наскільки це велика втрата для дніпрян?

— Нічого страшного, ми грали без нього тривалий час, тому особливо звикати не доведеться. Хоча втрата це для нас досить велика. Гра у Полтаві продемонструвала, наскільки капітан на полі для нас є важливим, але нічого не поробиш, ми приймаємо ситуацію такою, яка вона є, тому будемо готуватися без нього.


— Дещо про суперника. У «Львова» багато в атакуючий лінії латиноамериканців, і через це вважається, що не все гаразд у команді в захисті. Поділяєте цю точку зору?

— На мій погляд, у суперника нормальний баланс. У них є група гравців, які добре діють у захисті – це українські футболісти, і є атакуючи виконавці – бразильці, які дійсно добре підготовлені технічно, можуть з будь-якого епізоду зробити гострий момент. В цьому і є їхня головна небезпека. З одного боку, вони не показують особливо яскраву гру, але при цьому можуть вижимати максимальний результат за рахунок індивідуальних дій.


— Клуб підписав контракт з новим футболістом Гріффіном Сабатіні. Що можете сказати про цього хлопця?

— Цей хлопець у нас на перспективу. Він ще молодий, тому більшу частину ігрового часу буде проводити за дублюючий склад команди.