20 серпня 2019 21:09
17

В "Динамо" отменены все выходные!

Ігор Циганик розповів про головне завдання нового тренера Динамо Олексія Михайличенка. Крім того, поділився інформацією стосовно тренувань команди.


"Перед Михайличенком стоїть завдання виграти Чемпіонат України. Це завдання чітко озвучив президент Динамо Ігор Суркіс. Ліга Європи – то Ліга Європи! Команда повинна все одно виходити до наступного раунду. Але головне завдання – Чемпіонат України, щоб наступного сезону напряму вийти до Ліги Чемпіонів.


Динамо достатньо серйозно тренується. Команда працює у системі дворазових тренувань, зранку і після обіду. Усі вихідні скасовано! Усе йде на те, щоб підняти фізичну підготовку, щоб команда комфортно почувала себе всі 90 хвилин.


Перша гра з Олімпіком – це перший іспит! Олексій Михайличенко повернув до складу тих футболістів, на яких Хацкевич не розраховував. Наприклад, досить непогано виглядає Сідіклей. Проте Михайличенко точно не розраховує на Самбрано.


Деякі футболісти, яких Хацкевич просто не бачив, матимуть шанс ще раз спробувати себе проявити. Я не виключаю, що на матчі з Олімпіком будуть серйозні зміни у складі.


Те, що це буде силовий футбол, із постійним пресингом. Футболісти намагатимуться бігти, атакувати. Така філософія усіх пташенят Лобановського. Я думаю, що Михайличенко не виняток", - сказав Циганик.

Что то не складывается "отмена выходных" с картинками, которые выкладывают футболисты в инсте. То прогулки на катере по Днепру ,то кабаки , а кто то и вовсе с друзьями уехал зависать на пару дней в Люксембург, как Родригес
Сховати
boris, выходные, 2 или 3, были сразу после Брюгге. После того как собрались на базе и был представлен новый ГТ, до игры с Олимпиком выходных не предвидится. Можно сказать, это 9-10 дневный мини сбор на базе. Игрокам же не только физо подтянуть, но и наиграть новые наработки надо. Ну после обеда еще остается ж время, не до ночи и не в усмерть же тренируются.
С Олимпиком будет тяжелый матч.