18 серпня 2019 10:07

Александр РЯБОКОНЬ: "Дегтярев сходил в церковь в день матча, но с реализацией это не помогло"

«Десна» перервала свою безнічийну серію, яка тривала з 23 квітня цього року, й поділила очки у домашньому матчі з ковалівським «Колосом»: 0-0. На післяматчевій пресконференції головний тренер нашої команди Олександр Рябоконь оцінив гру й її підсумки, а також розповів про те, коли Дегтярьов востаннє ходив у церкву…


- Від самої гри враження позитивні, від результату – негативні. Були зобов’язані реалізувати хоча б один момент: було б набагато веселіше й нам, й уболівальникам. А так… особливих претензій до команди, окрім реалізації моментів, не може бути. Грали старанно. На жаль, трохи не вистачило фарту та майстерності.


У другому матчі поспіль Дегтярьов не реалізував, здавалося, 100 відсотковий момент. Чи не хочете зводити його до церкви?.. Й друге питання: всього три нападника у команді, але при цьому Хльобас не потрапляє у заявку на матч. У нього травма?

Хльобас перехворів, він пропустив тиждень й тільки вчора вийшов на перше тренування. В цьому причина його не потрапляння у заявку. А щодо Дегтярьова, то сьогодні він був у церкві. Але щось не спрацювало… Хоча у церкву не для цього ходять.


У друкованих ЗМІ Чернігівської області репортаж про матч вийде напередодні Дня Незалежності. Щоб Ви побажали українцям до цього свята?

Ще зарано. Зробимо привітання, але ближче… (24 серпня «Десна» у гостях грає з «Олександрією», – прим.) Щоб настрій був відповідний. А то сумне вийде привітання.


Як Вам сьогодні «Колос»?

Це серйозна команда, наш принциповий суперник ще по Перший лізі. В нас завжди були цікаві матчі. Вони вигравали, ми вигравали. У нічию ще не грали… Серйозна команда, серйозний тренер, підбір гравців… Вони теж сьогодні мали моменти й могли забити.