15 серпня 2019 12:19
21

Олег ПЕЧЕРНЫЙ: "В тренерский штаб "Динамо" должен войти Олег Гусев"

Глава профсоюза футболистов Олег Печерный в своем Instagram поделился своим мнением относительно того, кто должен войти в новый тренерский штаб "Динамо".


"Не знаю, кого Игорь Суркис назначит главным тренером Динамо Киев, но я уверен, в тренерский штаб должен войти легенда Динамо Киев и украинского футбола Олег Гусев! Игорь Михайлович, почему Дарио Срна тренер первой команды, а легенда Динамо Киев работает в дубле? Это не правильно! Вы знаете, как Олега не взяли на чемпионат Европы и не дали сыграть два матча за сборную Украины! Олег должен быть в тренерском штабе первой команды!".

Гусєв може бути. Він ще не засвітився. А ось Михайличенко і Євтушенко як тренери такої команди? Могли б самі відмовитись, якби мали совість. Динамівського серця у них точно немає. Інакше вони пожаліли б команду.
Сховати
alex, Хай Гусєв засвітиться спочатку десь перед тим як бути в першій команді Динамо. Але я впевнений, що не засвітиться. Проте, знаючи Суркіса, це не завадить йому запропонувати Гусєву очолити колись Динамо.
Правильно, треба всіх працевлаштувати
вин дизель уже не тот
Самое цензурное, что можно сказать...Тьфу..
Як же дратують всі "зірки", живі "легенди"! Не встигне співак чи співачка виконати якусь пісеньку (вибачаюсь, зараз - "композицію"), яку до того ж нав'язливо розкручують, і вони вже зірки. Пограв футболіст стабільно (якийсь період) в одній команді, при цьому забивши декілька вирішальних голів - він вже ходяча легенда. Для мене, наприклад, більш пам'ятними є голи Тіберіу Гіоане в часи його найкращої форми чи Діого Рінкона. Давайте й їх запросимо, тим більше, що Рінкон недавно був в Києві. Чим вони не легенди? А Мілевський з Алієвим - кожен з них теж по-своєму легендарний.
А взагалі - Легенда, за визначенням - це вигадане, надумане, прикрашене.
А я б не здивувався побачивши головним Шовковського.
Що і треба було доказати - скріньте ТШ Михайлов Дмитрулін Гусєв Заваров Гомес
Сховати
RogerMilla73, Михайлов ? Это Стас который?
Пусть он сначала вложит в клуб пару сотен лямов ,а потом говорит кто Должен куда входить.
Меня убивает логика человека!Причем тут 2 матча за сборную как игрока и тренерство в динамо?Какая вообще связь?
И далее по списку, все прежние игроки Динамо.