13 серпня 2019 16:28
2

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Кому забивать, как не Жерсону Родригесу?"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ», коментатор на телеканалі «2+2» і головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський склав прогноз на матч «Динамо» — «Брюгге» у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Експерт вважає, що новачок киян Жерсон Родрігес відзначиться забитим м’ячем.


«Динамо» не дає приводів для оптимізму після першого матчу з «Брюгге і грою з «Шахтарем», коли у домашньому поєдинку кияни повністю віддали ініціативу заклятому супернику.


Хотілося, щоб «Динамо» пройшло далі. Для них це реально зараз найважливіший матч. Але ставити не це я б не рекомендував. Краще просто повболівати.


Мені подобається інший варіант. Попри дуже непогану гру Жерсона Родрігеса проти «Шахтаря», його гол котирують достатньо високим коефіцієнтом. Суттєво більше, ніж, наприклад, гол Соля, який явно не в ігровому тонусі і скоріше за все у старті не буде.


Кому забивати, як не Жерсону? У нього точно буде шанс. А те, що в нього є гольове чуття, він уже довів.

как оказалось не ему. Пока от него двоякое впечатление.
Тот, кто забивал голы за совсем небольшое промежуток игрового времени, сейчас продолжает этот делать в Заре. А у нас остались те, кто цепляется за мяч. О каких голах вообще речь?