10 серпня 2019 14:48

Полузащитник "Динамо" U-16: "Расстроены поражением, но на полуфинал настроимся как следует"

Атакуючий півзахисник «Динамо» U16 Владислав Ганжола прокоментував заключний поєдинок групового етапу проти польської «Ягеллонії» (0:2):


- Установка на матч з «Ягеллонією» була такою ж, як і на попередні ігри, просто мала місце ротація складу, кілька людей грали не на своїх позиціях, тому було трохи незвично, і це одна з причин, чому сам матч склався не дуже вдало для нас. В іншому установку намагалися виконувати, можливо, хтось трохи не встигав допрацьовувати в своїх зонах через певну втому, адже це був уже третій матч за два дні.


- Можеш порівняти «Ягеллонію» з двома попередніми суперниками, з якими вам вже доводилося зустрічатися на турнірі?

- На мій погляд, це точно така ж за рівнем команда, як і всі інші. Не сказав би, що вони грають набагато сильніше, або, що нам з ними було дуже важко.


- Чи підсвідомо думали про те, що від результату цього матчу не залежить ваш вихід у півфінал?

- Думаю, так, цей факт трохи впливав, від цього нікуди не подінешся. Але ми все одно намагалися перемогти, та, на жаль, не вийшло.


- Результат зіпсував настрій, чи до півфінального матчу встигнете перебудуватися?

- Так, трохи зіпсував, ми розчаровані, але до наступного матчу з «Тоттенхемом» ще є кілька годин, думаю, ми встигнемо відволіктися і як слід налаштуватися на півфінал.


- Що знаєш про англійську команду, і як сприйняв новину про те, що доведеться грати з ними?

- Ми вже зустрічалися з ними на інших турнірах, знаю, що у них жорсткі футболісти. Будемо налаштовуватися на них, як на найсерйозніших суперників на цьому турнірі, оскільки це, мабуть, найзнаменитіша команда, яка тут є. Вийдемо на гру з хорошим настроєм і бойовим налаштуванням. Нам потрібна лише перемога.


- Як фізично відчуваєш себе сам і команда, в цілому?

- Думаю, вже всі трохи втомилися, але і індивідуально, і колективно, ми повинні реабілітуватися і виправитися після минулої поразки.