10 серпня 2019 08:10

Алексей АНДРОНОВ: "Мне не кажется, что "Динамо" и "Шахтер" будут искать счастья в обороне"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч «Динамо» Київ – «Шахтар» Донецьк у 3-му турі української прем’єр-ліги сезону-2019/20. Зустріч відбудеться в суботу, 10 серпня, на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві. Наш експерт в майбутньому матчі ставить на те, що буде верх.


- Центральний матч не лише туру, а й першого кола чемпіонату України. Команди щойно грали в Суперкубку. Там «Динамо» програвало, але зуміло вирвати перемогу 2:1. Далі були дві перемоги в чемпіонаті. Але не сильно переконливо команда виглядала в Лізі чемпіонів проти «Брюгге».

Оскільки матч пройде в Києві і буде шалений ажіотаж, що буде не менше 50 тисяч глядачів, для «Динамо» дуже важливо і потрібно спробувати показати «Шахтарю», що воно готове в цьому сезоні боротися, якщо вже програли два останні сезони.

Я думаю, «Динамо» буде грати в атакувальній манері, а «Шахтар», в принципі, не вміє в оборонній манері діяти. «Тотал більше 2,5 м’голів» за 2,14 – хороший варіант. Мені не здається, що будуть команди шукати щастя в обороні.