7 серпня 2019 19:09

Ультрас "Динамо" на матче с "Шахтером" устроят модульное шоу и пляжную вечеринку

Ультрас "Динамо" в своєму Telegram-каналі оголосили, що на матчі із "Шахтарем" будуть своєрідно підтримувати своїх улюбленців:


"Нагадуємо, що наступна домашня гра проти Шахтаря пройде в стилі пляжної вечірки. Нам надходить безліч запитань з цього приводу, тому хочемо відповісти на найбільш розповсюджені:


- Що брати з собою на сектор?
- Беріть все, що асоціюється у вас з пляжним відпочинком: пляжні шорти, плавки, панама, кепка, шльопки, сандалі, рушник, темні окуляри, крем від засмаги, підстилка пляжна, маска з трубкою, ласти, акваланг, пляжна парасоля, надувний матрац, надувний круг, надувний м'яч, волейбольний м'яч, басейн дитячий, басейн недитячий, серфінг, надувний човен, байдарка, катамаран, газета з судоку, газета на ніс щоб ніс не згорів, кукурудза варена, раки варені, креветка морська, пахлава медова, пальма надувна, пальма ненадувна, круг дитячий, круг рятувальний, шезлонг, гамак, батут, водяний пістолет, фрісбі, вода морська, відро з піском... щось забули? - допишіть свій варіант в коментарях. Сектор має виглядати яскраво, намагайтесь притримуватись клубних кольорів


- А стюарди дозволять пронести надувний матрац на сектор?
- Стюарди схвалюють нашу ідею відірватись на повну, але турнікети стадіону мають певні обмеження по розмірах. Тому всі свої надувні приколи потрібно приносити в здутому вигляді і надувати вже на секторі.


- Якщо хлопці приходять по торсу, то що робити дівчатам?
Ну дівчата ж топлес на пляж не ходять (хоча деякі може і ходять), тому і тут можуть придумати собі якийсь адекватний зовнішній вигляд.


- Навіщо це все? У команди важливий матч, а ви влаштовуєте релакс на секторі!
- Як показують попередні наші тематичні перфи, та сама аргентинська шиза чи, наприклад, біла шиза, - підтримка команди лише виграє від такого антуражу, гнати вперед їх будемо всі 90 хвилин! А на релакс у вас є 15 хвилин в перерві...


- Ви писали про водяні пістолети. На секторі буде багато води?
- Я скажу так: завбачливо лишайте вдома свої дорогі смартфони, або ж замотуйте їх в поліетиленові пакети)))


- В запрошенні сказано, що збираємось на стадіоні в 16:00, але матч починається на годину пізніше...
- Так, ми просимо всіх прийти на сектор за годину до гри. Готуємо невеличке модульне шоу, тому потрібно зібратись на стадіоні заздалегідь.


- А якщо в суботу дощ?
- Пляжна шиза відбудеться за будь-якої погоди!" - зазначається у зверненні.