6 серпня 2019 14:04
1

"Ракицких в сборной уже нет". Мирон Маркевич рассказал, как футболисты помогают украинской армии

Футболісти національної збірної України з футболу не стоять осторонь проблем країни і долучаються до допомоги українській армії. Про це в "Рандеву з Яніною Соколовою" розповів легендарний тренер українського футболу Мирон Маркевич.


"Коли ти те все бачиш, зовсім по-інакшому дивишся на життя. Я там приїхав, кілька днів побув і поїхав, а ті хлопці щодня там. І він не знає, чи ранком прокинеться і чи доживе до вечора – то зовсім інші цінності… Футболісти про все знають. Може, то і не афішується, але і вони допомагають нашій армії, я знаю точно", – наголосив тренер.


За словами Маркевича, футболісти, які їдуть грати до Росії, мали б спочатку подумати про тих, хто захищає Україну на сході. На уточнювальне запитання ведучої, чи є подібні до Ракицького футболісти в національній збірній, тренер відповів заперечно.


"Я їжджу з цими хлопцями, з ними спілкуюся, я впевнений, що в нас справді патріотична збірна. Це відчувається. І по грі відчувається. В останні роки багато зроблено для того, щоб вони справді були патріотично налаштовані", – сказав Маркевич.

Як же ж Ордеця прогледіли, пане Мироне?