30 липня 2019 13:51
3

"Карпаты" официально объявили о подписании хорвата и белоруса

Черговим новачком «левів» став хорватський атакувальний півзахисник Фране Войковіц.


Тривалість контракту 22-річного футболіста з «левами» 2 роки.


Фране Войковіц народився 20 грудня 1996 року у Спліті (Хорватія). Розпочав займатися футболом у рідному місті в ФК «Хайдук». У складі цієї команди дебютував на професіональному рівні.


У вересні 2017-го став гравцем «Цибалії», а потім перебрався у ще один хорватський клуб «Рудеш».


Викликався до збірних Хорватії різного віку, зокрема юнацької та молодіжної.


Окрім того, «зелено-білі» підписали контракт з 18-річним нападником Кірилом Кіриленком. Білорус виступатиме у Львові під 95 номером.


Тривалість контракту – 3 роки.


Кіриленко народився 8 жовтня 2000 року в Мінську (Білорусь). Вихованець школи ФК «Мінськ».


У 2017-му році підписав контракт з «Динамо-Брест». У складі цієї команди дебютував у елітному білоруському дивізіоні в 16-річному віці. Виграв з «Динамо-Брест» Кубок та Суперкубок Білорусі.


На початку 2019-го став гравцем чемпіона країни, борисовського БАТЕ.


Викликається до юнацької збірної Білорусі.

Походу Колома снова спонсирует Карпаты..хороший знак для того чтобы Днепр вернулся
""Львовский клуб резко поменял вектор – теперь вместо агента Смалийчука команду будет комплектовать агент Шаблий. Самый оптовый агент украинского футбола провел личную встречу с владельцем Карпат Дыминским и заручился его поддержкой по вопросам комплектации команды.


На данный момент через Шаблия в Карпаты пришли все 5 новичков – украинцы Вакуленко, Дубинчак, Кудрик, хорват Прце и представитель Люксембурга Мартинс.

Это далеко не все – ожидается, что Карпаты подпишут еще несколько игроков, которые являются прямыми клиентами, или при посредничестве данного агента", – написал Крижановский в своем Telegram-канале.


https://football24.ua/ru/ukraina_tag50819/"
Сховати
Rodion, не думал что у Шаблия столько иностранцев, он всегда по нашим игрокам был, а оказывается даже до Люксембурга руку дотянул.