30 липня 2019 11:54
11

"ТаТоТаке": "Карпаты" выходят из телепула "Футболов 1/2" и возвращаются на "2+2"

ФК "Карпати" збираються знову змінити телевізійну "прописку".


"Новий поворот в історії з телепулом. За нашою інформацією, Карпати виходять з єдиного телепулу і переходять на 2+2.


Дуже дивне рішення, зважаючи на те, що з цього сезону клуби не можуть продавати телеправа — вони тепер належать УПЛ. Ще дивніше, що менше двох тижнів тому Карпати самі ж голосували за продаж телеправ каналам Футбол.


Схоже, це політичне рішення. Бо теоретично Карпати можуть не лише вийти з телепулу, а й відкликати свій голос за продаж телеправ каналам Футбол. Тоді це голосування може стати нелегітимним — лише 7 голосів при 8 необхідних (2/3 учасників УПЛ). Відповідно, єдиний пул і продаж телеправ каналам Футбол може бути знову зірвано.


Український футбол, ти космос, навіть нашій політиці не снились такі інтриги", - зазначається на сторінці Tatotake у Фейсбуці.

а на прошахтарських сайтах - і тішіна! :)
на сайті "футболу" тільки онлайн трансляція :)
"Президент УПЛ Томас Гримм имеет желание в ближайшее время подать в отставку со своего поста, сообщает журналист Кирилл Крыжановский.
На решение Гримма повлияла ситуация с "единым пулом" – сначала 4, а теперь уже 5 клубов отказались подчиниться УПЛ и заключить контракты с каналом "Футбол 1/2""
Сховати
Егор, він імеєт желаніє чи його імєют за не зроблену роботу? Мабуть таки його "імєют". Адже з помпою привезли, представили, назвали задачі : єдиний пул. Провели зібрання, викрутили руки клубам і на виході - пять клубів проти. Не розумію "Олександрію" тільки. сидить на "футболах" і їх заставили привезти це швейцарське чудо
"ТА ТО ТАКЕ" ще те джерело інформації. їхні інсайди справджуються на 0,1%
але було б добре. я й так здивувався не побачивши Карпати з Дніпром і ДК. хоча там менеджери по розвитку типу смалійчука.
Хай кротофутболи чемпіонат Молдови показують! Ой. Його показує Спорт1.
Сховати
Уже на сайте 2+2 в телепрограмме на завтра появился матч Карпаты-Динамо.
Сховати
Егор, О. зіграло 0,1% ростуть! Це добре. уявляю морду денисова в наступному велікам футболе о великам шахтьоре
Коломойский подкинул Карпатам денег?
Сховати
Ватель, он и так частично владелец. Дым давно хотел Карпаты Герегам скинуть, но Беня уперся.
Сховати
Игорь, просто ж недавно было интервью какого-то функционера Карпат, он говорил, что второй совладелец уже очень давно невливал денег в команду.
Игорь, http://www.dynamomania.com/news/479071-kolomojskij-6-let-ne-finansiruet-karpaty
Сховати
Ватель, ну так он был в бегах, ему не до карпат было, а теперь он царь всего, можно и снова заплатить. Я лично рад за Карпаты, удивился что они убежали с нашего лагеря.