29 липня 2019 23:05

СК "Днепр-1" завершил свою трансферную компанию

Сьогодні керівництво СК «Дніпро-1» представило новачків, які поповнили склад команди у літнє міжсезоння 2019 року. На питання журналістів відповів головний тренер команди Дмитро Михайленко, але, по-перше, він прокоментував завдання команди на сезон і відреагував на слова почесного президента клубу Юрія Берези, який подякував головному тренеру за вихід команди в УПЛ:


— Дякую президенту за теплі слова, але моєї заслуги в цьому менше, ніж про це говорив Юрій Миколайович. Головну роль у виході команди в УПЛ відіграли футболісти і тренери, і ми виконали завдання – УПЛ повертається до Дніпра. Щодо завдання на сезон, у першу чергу, буде важливо взагалі спробувати на смак елітний дивізіон і там не загубитися. Ми очікуємо зростання рівня команди впродовж самого сезону, і матч за матчем набиратися досвіду Прем’єр-ліги. Нам треба прогресувати якнайшвидше. Для цього у нас є талановита молодь і велике бажання. Щодо підсилення, то зараз комплектація завершена. Ми підписали тих футболістів, яких прагнули у себе бачити, і саме на ті позиції, які хотіли підсилити.


— Два роки поспіль вашим найпринциповішим суперником був «Металіст 1925». Вам його буде бракувати?

— Мені здається, зараз в Україні дійсно не вистачає принципових дербі, які були раніше, коли футбол був на великому підйомі в країні. Звичайно, хочеться, щоб харків’яни були в УПЛ. У минулому сезоні вони свій шанс втратили, але сподіваюся, що у наступному вони таки проб’ються до Прем’єр-ліги.