27 липня 2019 15:18
1

Волшебник из Роттердама. Как Морозов у Ярмоленко прощение просил

Глава департамента «Динамо» по работе со СМИ Николай Несенюк - об извинениях, которые принес экс-игроку киевлян Андрею Ярмоленко футбольный эксперт Сергей Морозов.


- Чарівник із Роттердама


Все життя Сірожі Морозову щастило. Здібності до гри у футбол допомогли йому без проблем прожити першу і другу молодість. У той час як однолітки Сірожі проходили військову службу та сиділи по інститутських аудиторіях, він, як ведеться, пройшов це все заочно, граючи у футбол. Одне непокоїло – ніде Сірожа надовго не затримувався. Ані футболістом, ані тренером. Щось йому завжди заважало.


Але і тут йому знову пощастило – нікому не потрібного безробітного тренера взяли на телебачення, де слід було лише робити розумний вигляд, вихваляючи «Шахтар» і критикуючи «Динамо». І все було би добре, але Сірожа знову не втримався – у прагненні бути першим він у прямому ефірі обізвав футболіста Андрія Ярмоленка «бидлом».


Вже наступного дня усі довкіл, я в тому числі http://www.fcdynamo.kiev.ua/allnews/news/khto_skazav_bidlo/…, публічно і приватно почали вмовляти Сергія Юрійовича вибачитися. Але Сірожа виявився непохитним – навіть дружина –педагог та син-юрист не могли нічого вдіяти. Хоча, як тепер стало відомо, що вони чи не щодня вмовляли чоловіка та батька зняти гріх з душі та покаятися.


Довгих три роки всі зусилля були марними. Аж раптом хтось підказав чи то сину-юристу, чи то дружині-педагогу звернутися до всемогутнього чарівника із Роттердама. Цей чаклун запросто диктував свою волю усім – хоч президентам, хоч міністрам, хоч депутатам… А про футболістів та тренерів, не кажучи вже про журналістів, й мови не було – усі готові були не за страх, а за совість йому служити. І сказав цей чарівник Сірожі: «Піди і попроси вибачення у Андрія Ярмоленка за свою скотську поведінку!» І опинився Сірожа в одну мить поруч із кореспонденткою інтернет-сайту із сумнівною репутацією, яка тримала в руках трубку із набраним номером Ярмоленка.


Та щось пішло не так. І вибачення від Сірожі прозвучало якось нещиро, мов крізь зуби, і сам Ярмоленко нічого з цього приводу досі не сказав… Злі язики кажуть, що це від того, що у того чарівника із Ротрердама тепер далеко не все йде в плюс. Ось і Сірожа Морозов не слухається… - написал Несенюк на своей странице в Фейсбуке.

Несенюк такой же полудурок, как и Морозов. Только и того, что "наш".