27 липня 2019 09:31
4

Игорь ЦЫГАНЫК: "Посмотрим, что предложит Хацкевич"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках Суперкубку України. В Одесі на стадіоні «Чорноморець» зустрінуться «Динамо» та «Шахтар». Наш експерт вважає, що суперники не виявлять сильнішого в основний час.


- Усі ми з нетерпінням чекаємо поєдинку «Динамо» – «Шахтар». «Зоря» вже стартувала в Лізі Європи, відкривши сезон для українських команд у сезоні 2019/2020. Тепер ми станемо свідками українського протистояння, яке ми всі чекаємо. «Динамо» – «Шахтар» – це завжди цікаво.

Я впевнений, що поєдинок за Суперкубок України буде дуже цікавим та насиченим. Тим більше, що дуже багато інтриг він несе. Насамперед побачимо, що Луїш Каштру може запропонувати «Шахтарю». Лишилися практично всі футболісти, але змінився головний тренер. Це дуже цікава історія.

Безперечно хочу побачити Даріо Срну. Хорват пообіцяв мені, що буде вести себе достатньо пристойно, але при цьому говорив, що може заробити й червону картку. Вже як тренер.

З приводу «Динамо» хочеться сказати, що дуже великі проблеми виникли. У першу чергу це відсутність Циганкова та Соля. Тобто тих футболістів, яких ми хочемо побачити на футбольному полі. Насамперед це стосується Віктора, адже він лідер колективу. Без нього та з ним – це дві різні команди. Подивимося, що запропонує Хацкевич.

Я схиляюся до того, що цей поєдинок завершиться нічиєю і все вирішиться в серії пенальті. Отож чекаємо матч за Суперкубок України та дуже яскраву гру.
Дыр-дыр и бей беги будет
За два года еще не насмотрелись?
Хацбол против футбола. Кто кого?)))
Хацкевич с самого начала не мог ничего предложить.